Elég nehézkesmostanában az étkeztetés itthon egészségügyi okok miatt, így tágítani kell egy kicsit a megszokott világot és beengedni több zöldséget. Ígyhát kialakult, hogyha hús az étel, akor kell mellé valami zöldséges dolog is.

- újburgonya
- petrezselyem
- ajvár (sajnos csak boltit tudok)
- lila vagy fehér hayma
- grill cukini (vagy akár sima)
- plejskavica / cevapcici (ez is csak bolti)
- olaj/kókuszzsír
- rozmaring
- petrezselyem
- só
- bors
- parmezán
- steak fűszer
- fokhagyma granulátum

A burgonyát előtte vízbe áztatom, majd megkaparom/kefélem a héját. Utána nagyjából egyforma nagyságú kockákra vagdosom és olajba keverbe tepsibe teszem. Letakarom alufóliával és kb. 25-30 percre, 180 fokos alsó-felső sütésre beteszem a sütőbe. Amíg sül, megmosom és karikákra vágom a cukkinít. Először megszóróm borssal, steak fűszerrel, majd afokhagymával és végül a sóval és kicsit állni hagyom. Addig megpucolom és felkarikázom a hagymát. Kiveszem a hűtőből a húst és picit hagyom, hogy átvegye a szoba hőmérsékletét. Ezután lereszelem a sajtot és a cukkini karikák tetejére halmozom. Átrakom őket egy sűtőpapírral bélelt tepsire és a krumpli után küldöm őket. Ha  krumpli megpuhult, akkor leveszem a fóliát, sózom és rozmaringozom, majd légkeverésre állítom a sütőt és további 15 - 25 percet pirítom a cukkinikkal együtt. Ha megpriul a sajt a cukkinin, akkor kész is van. Mielőtt a krumplit is kiveszem, kb. 5 perccel előtte rászórom az aprított petrezselymet is. Mindeközben serpenyőben olajat hevítek és megsütöm a húsokat is. Ajvárral, hagymaszeletekkel együtt tálalom.