Tojás
Majonéz
Mustár
Citromlé
Tejföl

Bors
Porcukor
Majonézes torma
Sajtkrém
Reszelt sajt
Virsli/sonka
Vegeta
1-2 krumpli

I.

A tojásokat keményre főzöm enyhe vegetás, sós vízben. A tojásokat ketté vágom,a sárgájukat villával kiforgatom, majd a két fél tojásfehérjét tálra állítom. A sárgákat villával összetöröm, picit sózom és fokozatosan majonézt keverek hozzá. A krumplikat enyhén sós vízben megfőzöm, majd a sárgához adom és összetöröm. Kevés mustárral, borssal ízesítem. A kész krémet a tojásokba visszatöltöm, majd tartármártással leöntöm (majonéz, tejföl, porcukor, mustár, citromlé, bors).
II.
A maradék krémet majonézes tormával higítom, jól elkeverem és sonkába töltöm.
III.
A maradék krémbe reszeltsajtot keverek. A virsiket hosszában ék alakban bevágom és a helyére a krémet töltöm, majd a krémes részt reszeltsajtba mártom. Tartárral meglocsolva tálalom.