Nigella Expressből, nagyon jól sikerült.

- kb. 450 g sertéskaraj (csont nélküli)
- 2 evőkanál fokhagymaolaj (vagy a sime olajba fokhagymát áztatunk pár percre)
- 125 ml almabor (nem volt, sima fehérborral csináltam)
- 1 evőkanál magos mustár
- 75 ml zsírdús tejszín

Tegyük fel a gnocchi vizét egy kis sófal. Klopfoljuk a húst vékonyra. Hevítsük fel az olajat és közepes-nagy lángon süssük oldalanként 4 percig, majd szedjük előmelegített tányérokra, sózzuk meg. Öntsük az almabort a még mindig tűzön lévő serpenyőbe, hogy felmarja a finom pörcöket. Hagyjuk bugyogni 1 percig, majd adjuk hozzá a mustárt és a tejszínt. Forraljuk a másrtást még 1-2 percig, majd öntsük a húsokra. A gnocchit két perc alatt főzzük meg (amikor feljönnek a víz tetejére), majd szedjük át a serpenyőbe és forgassuk meg a maradék szafton.